Tant Anna strikes again...

Tror att det är lite tantvarning på mig idag. Inte nog med att jag spenderade halva eftermiddagen åt att lösa korsord, jag diskuterade även mitt korsord med en måttligt road Playboy när han kom förbi på kvällen. Konversationen gick ungefär så här:

Playboy: "Vet du vad klockan är? Du skulle vart utanför porten för 5 minuter sen."
Jag: "Jaha, ojdå. Men du... bössa på 5 bokstäver, börjar på v."
Playboy: "Vapen kanske? Men ska vi åka nu?"
Jag: "Ska bara hitta mina nycklar. Under tiden...fel helt enkelt, 6 bokstäver slutar på sus."
Playboy (suckar): "Ingen aning, är du klar?"
Jag: "Mmm...snart. En del korsord är riktigt knepiga du, men det är dom som är roliga!"
Playboy: "Du låter som en tant."
Jag: "Men...men...jag var otrevlig mot Jehovas Vittnen när dom ringde på dörren idag. Tanter är inte otrevliga mot Jehovas vittnen!"

För övrigt...om någon vet vad Grön dryck på 5 bokstäver, andra bokstaven R, skulle kunna vara så lämna gärna en kommentar!!

En nykter fredag...

...det borde ju ge några vuxenpoäng. Eller?

Min vuxenpoängslista för idag ser ut som följer:

+ 1 vuxenpoäng: Spillde kaffe på golvet och torkade upp det direkt.

- 1 vuxenpoäng: Var ruskigt nära att försova mig till ett möte min handledare som började 13.10 (dock tycker jag att jag ska få lite cred för att jag vaknade en kvart innan mötet och ändå hann i tid.)

Påminnelse till mig själv till nästa gång: Bara för att mötet börjar efter lunch så betyder inte det att man inte behöver ställa klockan...

Så, plus minus 0 so far alltså...


För övrigt så är jag på ruskigt dåligt humör för tillfället. Och det absolut värsta utav allt är att jag bara har mig själv att skylla. Hur gärna jag än vill kan jag inte skylla på någon annan än mig själv. Ibland vill man bara sätta sig ner och gråta, eller få ett riktigt vredesutbrott a'la rockstar och slå sönder något. Har ni någonsin känt så? Det jag talar om är förstås känslan man får när man blir Game Over på tevespelet...Flera mil från närmsta Save ställe!
Så slutade mitt nyktra fredagsmys med Tv-spelet, tv-spelet är nu avstängt, istället sitter jag framför datorn och kastar arga blickar på tv-spelet, så han ska förstå till nästa gång att där är inte okej!

Känner för övrigt också att lite upprättelse är på sin plats, min lillasyster (som för övrigt hade namnsdag igår, grattis till dig!) var inte alls den som kläckte idén om julklappsrim. Jag vet inte vart den kom ifrån, skulle i och för sig inte förvåna mig om den kom från mig, tänka innan man talar är ju inte min specialitet....


Nu ska jag spela lite mera spel,
och hoppas på att inget går fel.
Om jag bara kommer ihåg att spara,
ska jag nog tv-spelet kunna klara.


(Övning ger färdighet, jag tränar fortfarande inför julafton.)

Nostalgi...

Självklart fick jag inte mycket pluggande gjort under min sömnlösa natt, istället surfade jag runt på Youtube. Där hittade jag dessa killar, som jag var helt hopplöst och handlöst störtförälskad i när jag var yngre. (Tror i och för sig att jag hade minst en mindre crush på alla boybands, i synnerhet Backstreet Boys, men East 17 var liksom först på nåt sätt...)

Om tekniken arbetar med mig (istället för mot mig, vilket annars är det vanliga) så kanske jag lyckas slänga in två musikvideos här... Hoppas dock inte för mycket, sannolikheten är väldigt stor att det bara blir massa konstig, obegriplig text. Men, learning by doing heter det ju, så jag försöker...
.
.
.
. .





Vill även att alla som tittar på det här ska ha i åtanke att det var han i rutigt jag var som mest förälskad i. Rutigt alltså...helrutigt.



(Om jag har lyckats göra rätt så ska det även vara lite rosa kanter....)

Blondes have more fun

Jag vill härmed meddela att påståendet ovan är en myt. Sedan drygt en månad tillbaka är jag brunett och jag har inte märkt någon som helst skillnad, jag har fortfarande minst lika roligt.
Jag kan även dementera det faktum att blondiner skulle vara korkade, eftersom jag inte känner av att jag skulle ha blivit smartare sen jag färgade håret.

Nu undrar ni säkert varför jag sitter klockan nästan tre på natten och bloggar efter ett evighetsuppehåll. Jo, det är så att jag kan inte sova. Jag har en hemsk huvudvärk (smart att sitta framför datorn då tänker ni. Absolut tänker jag.). Känns faktiskt till och med som om huvudvärken börjar släppa lite, så länge jag håller huvudet helt blickstilla så känner jag inte av huvudvärken alls.

Sedan sist har jag även lyckats skaffa mig sömnbesvär. Det kanske är ett ålderstecken? Hur som helst så har jag, jag som alltid somnat på två sekunder, fått sömnbesvär. Jag kan ligga en hel natt och vända och vrida på mig... (En hel natt var nog ganska mycket överdrift, efter två, tre timmar brukar jag vara så irriterad att jag ger upp).

Nehejnej, man kanske borde ta och utnyttja tiden nu när man ändå inte kan sova. Jag kanske borde ta tag i lite pluggande, vore ju ganska skönt att ligga lite före i tidsschemat och slippa göra allt i sista minuten. (Hahaha, det var nästan så att jag gick på den själv...Youtube och kolla på roliga klipp låter som en troligare aktivitet...)

Eller kanske göra ett nytt sömnförsök...måste ju hur som helt upp innan åtta imorgon, för någon gång mellan 8 och 17 kommer Kopparstaden och ska kolla hur fjärrvärmen funkar (eller nåt, kommer inte riktigt ihåg).

Och om någon undrade hur jag ser ut i mitt numera mörkbruna hår så kan jag tala om att det är skitsnyggt men tyvärr har jag inga bilder. Eller jo, jag har bilder men USB sladden till min kamera strejkar (eller så är det nåt fel på kameran, jag vet inte, ser jag ut som något tekniskt geni kanske??). Men jag har tänkt att våldgästa Kalles moderna dator som man kan stoppa in minneskort i någon gång under veckan... Om jag inte har tröttnat på att blogga tills dess så kan jag ju försöka mig på att slänga upp ett kort på min nya hårfärg.

(By the way om någon undrade, bilen fungerar fortfarande...tror vi är på väg mot ett nytt rekord. Peppar, peppar...)


Nu ska jag sova så gott
Under mitt täcke som är blått.
Jag ska drömma om knott,
och imorgon ska jag dricka kaffe som är gott.

(Om någon undrar vad jag håller på med så övar jag inför julafton, min lillasyster har bestämt att hela familjen måste julklappsrimma...Som ni ser är jag helt värdelös på att rimma så om någon därute so läser skulle anse sig vara duktig på rim av diverse slag - släng iväg ett mail till mig, jag är i akut behov av hjälp!)

RSS 2.0