Ett stort svart hål...

Så känns det ungefär i mitt minne när jag försöker komma ihåg vad som hände i lördags egentligen.... Jag har iallafall upptäckt en sak...Vicks Blå snapsar är livsfarligt och Anna borde undvika dom. Jag har hyfsat minne av förfesten hemma hos Carro... Jag tatuerade kaniner på Marinas rumpa, Carro kräktes i vasken, Jenny var nykter och jag...ja jag var både lite här och där och ringde folk i min telefonbok som jag borde ha raderat för längesen... Men kul hade vi iallafall!! Ehh...tror jag...
Sen gick vi vidare och mer eller mindre bjöd in oss själva på fest hos Carros pojkvän och hans kompisar, och där nånstans försvinner mer eller mindre mina minnen av kvällen. Lyckades bli osams med Marina, vet inte riktigt varför, tror nu så här i efterhand att det hela rörde sig om ett missförstånd. Har ett svagt minne av att jag flörtade med en jättesöt kille inne på Birgers, men nu så här i efterhand är jag inte riktigt säker på att jag vågar påstå att det verkligen var en kille, det kan lika gärna ha varit en stol. På den nivån låg det...

Sedan jag skrev sist har det ju hunnit med att vara julafton också! Anna älskar julen och blir som ett barn på nytt! Jag fick en digitalkamera!! (Fram tills nu tror jag att jag har varit den enda i hela Sverige mellan 14 och 55 som inte ägt en digitalkamera). Så nu ska jag börja terrorisera min omgivning med kort!!

Jag fick en rosa rattmuff till bilen också, och nu har jag storartade planer på att inreda hela bilen i rosa eller lila....eller varför inte både och.... Jag yttrade mina planer högt och pappa tittade irriterat på mig (Om man ska vara petnoga så är det ju faktiskt hans bil...). Vaddå? Sa jag, rosa är väl  jättefint, för att inte tala om hur fint det är med lila. Pappa fortsatte titta irriterat på mig och sa: "Jag är väl inte bög heller." Så det blir nog ingen rosa bil....Men det hade varit fint.....

Apropå bilar så håller avgassystemet på att klappa ihop...Men eftersom pappa häromdan så ihärdigt påpekade att det faktiskt var hans bil så tycker jag att det kan vara hans problem.

Nej, nu ska nog gå och sova lite, ska ju upp och jobba imorgon igen.... Och sen ska jag på bio med tjejerna (Jenny, Marina och Linus). Hade tänkt att  hinna ner på mellandagsrean en sväng också, så kommer väl vara så där lagom glad efter ett par timmar...Jag hatar att stå i kö och jag blir bara irriterad på allt folk som är överallt!!!!


Jaja, sova var det...






"And when we meet again,
wich I'm sure we will,
all that was there, will be there still.
I'll let it pass, and hold my tongue,
and you will think, that I moved on"



Vilken liten fighter!

Så sa busschauffören när jag i förra veckan höll på att missa bussen och fick springa ett mindre maraton för att hinna med. 
Jag och tider...det är svårt. Det går inte riktigt ihop. Jag har allvarliga problem med att passa tider. Jag är alltid minst en kvart försenad. Utom när jag ska jobba, då brukar jag komma någosånär i tid. Men annars, om jag ska åka buss, eller träffa nån kompis eller hinna till affären innan dom stänger. Det är omöjligt. Mina vänner reagerar inte ens längre om jag är en kvart försenad, dom blir snarare förvånade om jag är i tid.
Tror att min oförmåga att passa tider hänger ihop med min oförmåga att planera och det faktum att jag är tidsoptimist. Följande exempel är snarare regel än undantag när Anna ska ut och festa en ledig fredag: Jag går runt hela dan och pillar navelludd och filosoferar, nån enstaka gång kan jag redan under förmiddagen ta bort mitt gamla avskavda nagellack och sätta på nytt, men detta är ytterst ovanligt. Sen framåt kvällen händer allt i en rasande fart, jag duschar, vaxar benen, väljer kläder, tar bort och sätter på nytt nagellack, fixar håret, klär på mig och sminkar mig. Sen kastar jag mig ut till bilen, springer tillbaka eftersom jag glömt mobilen, springer ut till bilen igen, springer tillbaka en gång till eftersom jag glömt bankomatkortet, sen kommer jag äntligen in till stan. Kvart i sju (bolaget i Nyköping stänger sju) åker jag runt i stan och svär över att det inte finns en enda jävla parkeringsplats som vi människor som inte kan fickparkera kan stå på. Till slut, och då är klockan cirka fem i sju, parkerar jag någonstans inte helt lagligt och springer till bolaget och kliver in genom dörrn 2 minuter innan dom stänger.

Marina fyllde år förra veckan, och jag var riktigt kreativ och gjorde en alldeles egen drinkbok till henne, med massa goda drinkrecept och diverse vackra kort från olika fester...Jag blev riktigt nöjd faktiskt, och hon blev glad tror jag. Så i helgen hade vi tänkt att prova ett par av drinkarna ur boken, så vi får väl se hur det går. Tror att det kommer bli grymt skoj!
 
                                   image2
                                                                 Bak-och framsida på Marinas drinkbok


Nej, nu tror jag att jag ska ta bort mitt gamla nagellack, så jag slipper stressa imorgon...Kanske...Om jag inte hittar på nåt intressantare att göra...



"If you walk out I don't wanna feel left out
Cuz sooner or later its just over, over"








RSS 2.0