Fulsnygg, Snyggful eller bara ful helt enkelt?

Ja, det är ju det som är frågan. Marina och jag ska på en liten roadtrip i helgen. 11:00 avgår färden från Marinas jobb med slutdestination Falun. Det är Bad Taste på kåren, för er som inte visste det så går Bad Taste, precis som namnet kanske antyder, ut på att klä sig så fult som möjligt. Och herre min gud vad fula kläder vi har köpt. Min kombination av kläder påminner lite om en spya i en färgburk.
Lyckades rösta fram att vi ska ta en sväng på Harrys på lördan, så man får vara lite snygg också. Jag har ju flyttat därifrån, folk kanske tror att jag alltid ser ut så annars!

Och...då undrar ni ju förstås, med tanke på att mina bilar går sönder så fort jag sätter mig bakom ratten, vilken bil ska vi använda oss av i våran roadtrip? Jo...MIN alldeles EGNA lilla Peugot. Den är nämligen nästan helt fixad. Så här är det, drivknuten är lite utsliten och den som han skulle sätta in passade inte, men det går att köra med bilen tills vi hittar en ny drivknut. (Visst låter jag utbildad och duktig...sanningen är att jag inte har minsta aning om vad en drivknut är, vart den sitter eller varför man behöver en sån).

Jo, och idag är det ju löning och allt, så tänkte att min törstiga bil skulle få lite och dricka. Jag skulle alltså tanka. Kör fram, kommer ihåg att man öppnar tanklocket med en spak bredvid handbromsen, går ut och ska tanka. Men? Vart är tanklocket? Står där och ser korkad ut ett tag och undrar vem som har snott mitt tanklock tills jag upptäcker att nähenej...tanklocket sitter på andra sidan. Skrattar lite för mig själv, och börjar tänka, backa, fixa och trixa för att hamna åt rätt håll. Så, drar upp spaken, kliver ut och börjar leta efter tanklocket igen. Nehej... Jag har tänkt, backat, fixat och trixat och till slut kört in åt samma håll igen... Tanklocket är fortfarande på andra sidan...

Det påminner lite om en annan gång när jag skulle tanka golfen. Jag körde fram, klev ur och upptäcker när jag ska börja tanka att jag parkerat för långt bak, så hänger tillbaka handtaget, kliver in i bilen och kör fram. Kliver ut igen och ska börja tanka. Nej...det går fortfarande inte, för jag står för långt fram.
Gav faktiskt upp då, skrattade hysteriskt åt mig själv och åkte till Statoil och tankade istället....

Ja, vad ska man säga. Bilar är ju inte riktigt min grej kanske...


Har för övrigt klippt håret också. Lugg. Klippte mig igår och har fortfarande inte riktigt vant mig vid att ha håret hängandes i ansiktet. Men det blev snyggt iallafall...tror jag...förutom när jag är nyvaken...men ändå...för det mesta är det snyggt...eller, ganska iallafall....jo, det är snyggt....typ....





 

"They say what doesn't kill you makes you stronger,
but should it be about how to survive?"


To Tallin and back again

Jodå, nu har jag varit i Tallin med grabbarna från Falun. Jag har kommit till den slutsatsen att ester inte bara är fula, dom är korkade också. Förutom förstås den skrattande gubben som lyckades gå vilse och hamna i våran hytt, där han fick upprepade skrattattacker och påstod efter lite ledande frågor från Playboy att "Santa Claus is evil". Ytterligare en gubbe gick vilse och hamnade utan för våran hytt, han bjöd in oss till pensionärsdans, vilket ledde till att vi drabbades av kollektiv åldersnoja, tills grabbarna drog slutsatsen att jag var äldre än dom så dom behövde iallafall inte oroa sig. Jag drack lite mera grogg.
Dagen efter spenderades i den fruktansvärt fula staden Tallin, och den skulle kunna sammanfattas så här:


image3
Jag var sliten


image5
Kalle var överenergisk, faktiskt till och med så överenergisk att
vi fick lov att tvinga honom att gå på toaletten och göra sig av med
lite...eehh...energi så vi orkade umgås med honom...


image6
Playboy var fruktansvärt bedrövad...det kan ha något med Kalles tillstånd att göra, men jag
är inte säker....


Dagen efter hände inte så värst mycket spännande, förutom att Kalle kom in i hytten vid tre-fyra tiden på natten och svamlade om att en finsk kapten hade försökt strypa honom. Han pratade och jag lyssnade och försökte förstå vad som hade hänt. Plötsligt reser sig Kalle och springer ut ur hytten med orden "Hon är kvar däruppe ensam, jag måste hjälpa henne." En liten stund senare kommer Kalle tillbaka och somnar muttrandes orden "Jag har inga bevis."
Det hela är mycket skumt och jag tror att jag ska avkräva Kalle en förklaring nästa helg när jag åker till Falun...

Sen sist har jag även lyckats paja ytterligare två bilar... Dels kan jag ju uppdatera er alla om att jag inte längre äger en Hyundai. Den gick liksom sönder helt utan förvarning. Nåt med motorn.
Nehej nej, då köpte jag en ny bil (jag är ju då gjord av pengar vet ni :P). En Peugot. En morgon när jag skulle åka till jobbet rasade hela avgassystemet i backen. Kul. Jättekul.
Men Peugot äger jag fortfarande, men har inte kört den på sisdär ett par veckor eftersom den är hos mekanikern och blir lagad. Men snart....snart....


Sen har det inte hänt så mycket mer...nu ska jag stänga av datorn och ge mig av till Linas 25-års fest. Maskerad. Riktigt skoj!!






Out of my life, Out of my mind
Out of the tears that we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

RSS 2.0