!!


Det har ju hänt en hel massa med grejjer sen jag skrev sist....jag har  ju köpt en bil också!!! En Hyundai Pony. En jättesöt liten silverfärgad sak. Om jag nu kommer ihåg hur man gjorde så kanske jag kan lyckas lägga upp ett kort på den så småningom. (Jag är ju totalt tekniskt efterbliven, så ha inga förhoppningar). 

Så har jag börjat samla också, jag har köpt första säsongen av vänner på DVD, nu har jag bara nio kvar! Och en hel massa filmer, fick lite shoppingmani när jag var inne och beställde.... 

Och för er som undrar (nu var det säkerligen ingen som gjorde det, men jag tänker berätta ändå), det gick bra med bilen och däcket. Eller ja, det beror ju på vad man menar med bra. Linus kom och hämtade mig vid fyra när han slutat jobbet, ca två minuter innan däckfirman stängde kom vi rusandes in och lyckades förklara att jag ville ha ett odubbat vinterdäck. Nehej då. Dom hade bara dubbade vinterdäck. Vad göra då? Jo...Anna fick lov att köpa ett vinterdäck med dubbar, sen åka hem och sätta sig och pilla ut alla dubbarna. Det var riktigt skoj kan jag lova! USCH!

Hmm...när jag skrev att det hade hänt en hel massa kanske jag överdrev aningens...för nu kan jag inte komma på att det har hänt så mycket mer i mitt oerhört fascinerande liv.

Jo, just ja, lutar åt att det blir en tripp till Tallin med Grabbarna Grus från Falun i slutet av februari...


Nej du, nu ska jag gå och göra något så gammeldags som att spela in musik på ett kassetband så jag kan lyssna på musik i min nya bil när jag åker till jobbet... (Om min lillasyster eller någon av hennes vänner skulle ha råkat surfa in här så kan jag ju förklara för er att kassetband använde man förr i tiden när jag var ung, det fungerar lite på samma sätt som en mp3 spelare.)





RSS 2.0