...och allt är mitt fel!

I lördags natt råkade jag visst ta på mig skulden för att dinosarierna dött ut. Vet inte riktigt hur eller varför, men så var det! Ansträngde mig hela vägen hem för att "tappa" bort Marina och Daniel så jag skulle kunna röka, när jag väl lyckades så upptäckte jag att jag hade varken tändare eller cigaretter, så det blev inget med det...:P

Tydligen så var jag osams med Marina också, men jag missade det totalt... Hon hade till och med gått till en annan krog utan att jag märkt det... Hmm, vilken bra vän jag är :P
Pratade med ett gäng irländare på O' Learys, och Marina försökte förklara att hon tyckte dom lät som hoberna i sagan om ringen, men det blev lite fel..."you look like, you know the small ones from lord of the rings".

Dagen efter hade vi en riktig bakisdag, med film och godis. What happens in Vegas, verkligen asrolig!!!!!

Hmm, jaja, nu ska jag väl fixa och grejja lite och sen åka och jobba! :)

Nu har det blivit så där igen...

Att jag alltid slutar efter ett tag...så blir det med det mesta, bilddagboken, bloggen, ja, nu kommer jag inte på nåt mer, men jag är lite av en periodare skulle man väl kunna säga :P

Och vad har då hänt sen sist? Haha, alldeles för mycket för att jag ska kunna sammanfatta det, men kul har jag haft :) Slutat röka har jag gjort också...Sedan i måndags (snart sju dagar sen) har jag endast tagit tre bloss, och då var jag så onykter så jag knappt minns att jag tagit dom.
Hade ju tänkt att vara nykter fyllechaffis i fredags, dels för att Anna blev alldeles för full på 25-års festen förra helgen och dels för att jag började jobba klockan 8 på lördagen. Men...jag är ju sällan svårövertalad och Linus bjöd på whiskey och jag blev riktigt dragen. Men, men var oväntat kul på O Learys, har faktiskt aldrig festat där, bara nån gång på typ en torsdag eller nåt liknande... Tror att vi går dit nästa gång vi går ut, för Tellus har varit skittråkigt de senaste gångerna, och Birgers är alltid så packat med folk. Saknar ju Paparazzi!
Hur som helst så träffade jag min kusin utanför rockbaren och snodde tre bloss från henne, men i övrigt höll jag mig rökfri hela kvällen, det tycker jag är bra gjort av mig!

Nej, nu ska jag väl gå och göra något vettigt...kanske... Blir så rastlös nu när jag slutat röka, vet inte riktigt vad jag ska göra när jag har tråkigt.... Jaja, nåt kommer jag väl på :)


RSS 2.0