Manboy

Karin talade igår om för mig att Eric Saade vann melodifestivalen. Jag kan helt ärligt säga att jag inte kollat på en enda delfinal, och inte hört någon av låtarna. Men förra året kollade jag lite iallafall, och då röstade jag till och med. Kan ni gissa på vem? Jo, Eric Saade. Så man skulle kunna säga att jag valde rätt redan förra året, och först nu har svenska folket insett att jag hade rätt och valde att rösta som mig.
Jo, jag är medveten om att det inte är samma låt. Men, helt ärligt, tror ni att jag röstade på honom för att låten var bra? Nu tycker ju visserligen jag att Manboy är bra, men har ni sett hur sjukt söt killen är? Jag är pinsamt medveten om att han är läskigt ung, men det är fullt tillåtet att tycka att han är söt ändå!!

Om jag bara var sisådär 7 år yngre (jo, jag googlade och upptäckte att han är född 1990), då mina damer och herrar. Då skulle jag... helt öppet erkänna att jag tycker att han är galet söt (ni trodde väl inte att jag skulle skriva något snuskigt? Skärp er, min mamma läser faktiskt bloggen!).

Men nu kan det väl vara vår lilla hemlighet? Det är ju liksom lite pinsamt så där... Nej, nu ska jag dra ner persiennerna, slå på Manboy och dansa like nobody's watching (vilket ingen ju gör, eftersom jag dragit ned alla persienner).

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tom mamma (strax över 50) torkade mungiporna när Erik sjöng så du behöver nog inte skämmas, 7 år är väl ingenting.....

2011-03-18 @ 08:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0